Het Woordje van de voorzitter (2de trimester 2012)

Het wOORDJE VAN DE VOORZITTER.

 

 

Beste leden,

 

Wanneer u deze revue ontvangt zal er zeker al gedacht worden aan de grote vakantie. Ervoor en erna hebben we nog enkele activiteiten gepland.

 

Aangaande de reizen, zoals ik het had laten verstaan is het programma lichtjes veranderd. Om er meer over te weten nodig ik u uit om verder te lezen en het programma te ontdekken in deze revue.

 

Het bezoek aan de Hallepoort zal doorgaan op 6 oktober en niet op 28 april zoals eerst voorzien.

 

Zoals u hebt vastgesteld is er een vergissing gebeurd bij het drukken van het rekeningnummer dat bijgevoegd was bij onze eerste revue. Er stond het nummer op van de opdrachtgever en niet van de begunstigde op het stortingsbulletin. Door die vergissing zijn er leden die hun betaling niet hebben kunnen uitvoeren. Wees gerust, de leden die niet konden betalen door die vergissing krijgen een nieuw stortingsbulletin toegestuurd met het juiste nummer. Wilt u ons daarvoor verontschuldigen voor die fout die buiten onze wil is gemaakt.

 

Om te eindigen moet ik me helaas nog eens herhalen. Voor alle activiteiten moet men zich altijd op voorhand inschrijven. Daarom bedankt om mij te contacteren op het nr. 0475 / 21 73 18 of als ik in Brussel ben op het nr. 02 / 414 96 78. Dit op maandag tijdens de dag en dinsdag enkel ‘s morgens. Dank om eraan te denken, zoals 99 % het doet.

 

Maar ik wil u niet verlaten zonder de 50 mensen te bedanken die op onze Nieuwjaars drink aanwezig waren. Deze drink was in ons lokaal, met verwarming, dat te klein is om 50 volwassenen en 4 kinderen te ontvangen. We hebben iedereen kunnen ontvangen, al was het rechtstaand en met een beetje drummen, is het ons gelukt.

Sommige personen zou ik willen bedanken. Marie-Christine, Nicole, Alice en Muriel die zich ingezet hebben om de zakouskis en de sandwiches te maken en rond te dragen. Ook bedankt aan Joëlle en Aurore die voor de tombola instonden. Spijtig genoeg hebben we het gehoopte aantal omslagen niet kunnen verkopen. Alle nummers waren winnend, voor de prijs van 2 euro had u er 1 en bij aankoop van 5 was de 6de gratis. Spijtig genoeg zal dit jaar St- Niklaas de kinderen een beetje minder kunnen verwennen.

Als u voor de tombola loten wilt schenken, deze zijn altijd welkom, kan u contact opnemen met Raymond en mezelf.

 

Ik wil ook de 9 leden bedanken en feliciteren die zich hadden ingeschreven en aanwezig waren, zelfs die van Saint-Hubert. Hun souvenir en klein diploma, dat met liefde is opgesteld, hebben ze in ontvangst genomen. Ter informatie: volgend jaar op 12 januari 2013 is er een tombola voorzien. Aan de leden die er recht op hebben zal er een souvenir geschonken worden, maar daar komen we later op terug in de volgende editie van onze revue.

 

Om te eindigen nog een kleine mededeling: het lokaal zal voortaan gesloten zijn op donderdag, maar op aanvraag kan het geopend worden voor die dag. Daarvoor liefst contact opnemen met Raymond of mezelf. Dank u voor uw begrip.

 

Bedankt voor het lezen van deze revue.

 

De voorzitter.

Christian SAELEN.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :